Om mig

Jeg er som den eneste i landet både psykolog og klinisk diætist

Jeg er privatpraktiserende med mange års erfaring og har klinik i Ry.

Jeg er autoriseret klinisk diætist fra 1989 og cand. pæd. psych. fra Danmarks Pædagogiske Universitet i 2003 med speciale i overvægt og spiseforstyrrelser. Jeg har desuden en et-årig uddannelse i kognitiv terapi.

Siden 2004  har jeg været privatpraktiserende og siden 2005 haft mit eget firma, Mad & Psykologi. Jeg har været psykolog på en række projekter for overvægtige i Grenaa, Aarhus og Horsens og været ansat på deltid som psykolog på Livsstilscenter Djursland. Tidligere har jeg blandt andet været ansat 7 år som klinisk diætist på Diabetesafdelingen på Aarhus Kommunehospital (Diabetes 2 patienter) samt været kommunikations-konsulent i erhvervslivet. Desuden har jeg en bred erfaring som underviser, foredragsholder og forfatter.

Jeg arbejder med individuel behandling af børn, unge og voksne med overvægt og spiseforstyrrelser, primært overspisning/BED, men også anoreksi, bulimi og ortoreksi.

Desuden arbejder jeg med livsstilsygdomme som diabetes og hjertekarsygdomme, samt emner, der hænger sammen med spiseproblemer. Det kan være manglende motivation, stress, lavt selvværd, problemer på job eller i parforholdet og humørsvingninger. Sport og spiseforstyrrelser arbejder jeg også med.

I mit arbejde lægger jeg vægt på at kombinere de tre elementer: Psykologi, ernæring og velsmagende mad.