Kontakt

Sådan kontakter du mig – og finder klinikken i Ry!

Mobil: 26 74 93 81

Mail: madogpsykologi@email.dk

Adresse: Brunhøjvej 8, st., 8680 Ry.

(Alle hverdage undt. tirsdag)

Der er mulighed for at få en tid en lørdag formiddag i særlige tilfælde, fx hvis du kommer langvejs fra.

NB. Jeg har også åbent i hele juli og august!

Konsultation i Ry 

Ry ligger ikke så langt fra Aarhus, som mange tror, fx kun 33 km fra Aarhus C og centralt i Øst/Midtjylland. Det er hurtigt med bil, og du behøver ikke bruge tid på at finde en p-plads. Der er god plads – og det er gratis at parkere. Der går tog fra Aarhus til Ry hver halve time, og turen tager 30 min. fra Aarhus.

Kommer du fra fx Randers eller Horsens, er det ofte lige så nemt og hurtigt at vælge Ry som Aarhus. Det tager ca. 40 minutter i bil. Fra Silkeborg ca. 20 minutter.

Corona-krisen fik mange til at vælge telefonkonsultationer, typisk efter 1-2 personlige konsultationer, og det er naturligvis fortsat en mulighed.

Hvis symptomer på sygdom…

Har du eller nogen i din familie eller omgangskreds symptomer på Covid-19, influenza eller andre sygdomme, så meld afbud. Tag evt. selv en flaske vand med, da kaffe, the og vand fortsat er sat på pause! Husk at spritte hænderne af, når du kommer ind, og hvis du vil benytte toilettet. 

Og er du forkølet, hoster, er utilpas eller har andre influenzalignende symptomer, så meld afbud, eller aftal telefonkonsultation. 

 

Klinik i Ry

Via Google Maps

NB! Får du ikke svar fra mig inden for 2 dage, så ring! Det kan ske, at mails ender i ‘uønsket’ eller spam!  

Jeg har ikke fast telefontid, men læg en besked på telefonsvareren (husk at opgive navn, telefonnummer og evt. tidspunkt, hvor du kan træffes), eller send en mail.

 

Via min kontaktformular

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked (husk at oplyse telefonnummer og tidspunkt du kan træffes)

  Persondata-reglerne: Du kan være tryg ved, at både EU’s persondata-forordning GDPR og alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen (jeg er autoriseret af Sundhedsstyrelsen) og Psykologforeningen er opfyldt hos mig. Fx arkiveres alle journaler kun ét sted, i et aflåst arkivskab. Og alle mails sendes krypteret, dvs. helt sikkert, også når du besvarer mails fra mig.

  Du kan derfor være sikker på, at alt vedrørende persondata-forordningen er i orden i min virksomhed, så vi kun behøver at fokusere på netop dine problemer i et forløb hos mig!