Kontakt

Sådan kontakter du mig – og finder klinikken i Ry!

Mobil: 26 74 93 81

Mail: madogpsykologi@email.dk

Adresse: Brunhøjvej 8, st., 8680 Ry.

(Alle hverdage undtagen tirsdag)

Konsultation i Ry 

Ry ligger centralt i Øst/Midtjylland, kun godt 30 km fra Aarhus. Det er hurtigt med bil, og du behøver ikke bruge tid på at finde en p-plads. Der er god plads – og det er gratis at parkere. Der går tog fra Aarhus til Ry hver halve time, og turen tager 30 minutter.

Det tager ca. 40 minutter i bil fra Randers, 30 minutter fra Horsens og 20 minutter fra Silkeborg.

Telefonkonsultation

For dig, der kommer langvejs fra, fx fra København, er der mulighed for konsultationer per telefon. Prisen er den samme som for konsultationer i øvrigt. Du ringer selv op. Det bedste er, hvis du har mulighed for at komme den første gang og evt. vælge en konsultation på 1½ eller 2 timer. I særlige tilfælde kan det blive en lørdag formiddag.

Hvis symptomer på sygdom…

Har du eller nogen i din familie eller omgangskreds symptomer på Covid-19, influenza eller andre sygdomme, så meld afbud.  

Klinik i Ry

Via Google Maps

NB! Får du ikke svar fra mig inden for 2 dage, så ring! Det kan ske, at mails ender i ‘uønsket’ eller spam!  

Jeg har ikke fast telefontid, men læg en besked på telefonsvareren (husk at opgive navn, telefonnummer og evt. tidspunkt, hvor du kan træffes), eller send en mail.

Persondata-reglerne: Du kan være tryg ved, at både EU’s persondata-forordning GDPR og alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen (jeg er autoriseret af Sundhedsstyrelsen) og Psykologforeningen er opfyldt hos mig. Fx arkiveres alle journaler kun ét sted, i et aflåst arkivskab. Og alle mails sendes krypteret, dvs. helt sikkert, også når du besvarer mails fra mig.

Du kan derfor være sikker på, at alt vedrørende persondata-forordningen er i orden i min virksomhed, så vi kun behøver at fokusere på netop dine problemer i et forløb hos mig!