Kontakt

Sådan kontakter du mig – og finder lokalerne i Ry og Aarhus C!

Mobil: 26 74 93 81

Mail: madogpsykologi@email.dk

Adresser:

Aarhus (tirsdag)
Mejlgade 44 E, 1.tv., 8000 Aarhus C

Ry (mandag, onsdag, torsdag og fredag, evt. lørdag formiddag)
Brunhøjvej 8, st., 8680 Ry

 

Corona: Rettidig omhu = telefonkonsultationer

Vi skal alle gøre alt, hvad vi kan, for at undgå at sprede smitten, men arbejdet med dine problemer skal jo helst ikke gå i stå på grund af Corona-krisen. For nogle kan krisen være en udfordring på madområdet, især hvis du arbejder hjemmefra. Det kan gøre det svært at holde fast i de gode rutiner fra hverdagen på jobbet. Børnene er hjemme, og der går nemt ferie- og hyggestemning i den.

Derfor ændres de kommende ugers konsultationer til at være telefonkonsultationer. Det er jeg god erfaring med, bl.a. fordi en række af mine klienter gennem årene er kommet langvejs fra.

Passer det oprindeligt aftalte tidspunkt ikke fx pga. børnepasning derhjemme, vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at udvise stor fleksibilitet, så vi kan finde et tidspunkt – også uden for ”normal” arbejdstid – der passer dig.

Klinik i Ry

Klinik i Aarhus

Via Google Maps

NB! Får du ikke svar fra mig inden for 2 dage, så ring! Det kan ske, at mails ender i ‘uønsket’ eller spam!  

Jeg har ikke fast telefontid, men læg en besked på telefonsvareren (husk at opgive navn, telefonnummer og evt. tidspunkt, hvor du kan træffes), eller send en mail.

 

Via min kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked (husk at oplyse telefonnummer og tidspunkt du kan træffes)

Persondata-reglerne: Du har sikkert hørt om EU’s persondata-forordning, GDPR, og du kan være tryg ved, at både denne forordning og alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen (jeg er autoriseret af Sundhedsstyrelsen) og Psykologforeningen er opfyldt hos mig. Fx arkiveres alle journaler kun ét sted, i et aflåst arkivskab. Og alle mails sendes krypteret, dvs. helt sikkert, også når du besvarer mails fra mig.

Du kan derfor være sikker på, at alt vedrørende persondata-forordningen er i orden i min virksomhed, så vi kun behøver at fokusere på netop dine problemer i et forløb hos mig!