Foredrag og undervisning

Overvægt, spiseforstyrelser og de psykologiske aspekter

Jeg tilbyder målrettede og foredrag og tilrettelæggelse af undervisningsforløb om overvægt, spiseforstyrelser og de tilhørende psykologiske aspekter.  Det er til både organisationer, institutioner, virksomheder, biblioteker mm.

Jeg holder også oplæg og foredrag om kost og ernæring og de mange “myter” om mad, ernæring og sundhed. Myter, som også ofte relaterer sig til overvægts- og spiseproblemer, og  som er blevet stadig mere udbredte i takt med, at mad og sundhed fylder mere og mere i medierne og særligt på de sociale medier. Og langfra altid er baseret på fakta og den videnskabelige viden. 

Mine foredrag mm. er baseret på et naturvidenskabeligt grundlag og på mine mange års erfaring i sundhedsvæsenet og som privatpraktiserende diætist og psykolog siden 2006. Derfor lægger jeg også stor vægt på at  bruge eksempler fra virkeligheden for at illustrere de meget forskelligeartede og ofte psykologiske aspekter, der gør det så svært at opnå og vedligeholde et vægttab. Og som også kan være med til at forklare den øgede forekomst af overvægt i samfundet – fordi  firkantede og simple “råd” sjældent er vejen frem for den enkelte.

Kontakt mig gerne for yderligere oplysninger og referencer.