Priser

Priser – individuel behandling

En samtale varer 1 time og koster 995 kr. Prisen omfatter diverst skriftligt materiale samt e-mail-kontakt og opdatering.

En opfølgende samtale på ½ time koster 495 kr.

Udarbejdelse af individuel kostplan koster 450 kr.

KLIPPEKORT

Ved køb af 5 samtaler à 1 time opnås en rabat på 100 kr. per samtale. Et klippekort til 5 gange koster 4.475 kr. Betales første gang.

Ved køb af 5 samtaler à ½ time opnås en rabat på 50 kr. per samtale. Et klippekort til 5 gange koster 2.250 kr. Betales første gang.

Klippekortet skal bruges inden for 1 år efter udstedelsen. Ikke brugte klip betales ikke retur.

TELEFONKONSULTATION

For dig, der kommer langvejs fra, er der er mulighed for konsultationer per telefon. Prisen er den samme som for konsultationer i øvrigt. Du ringer selv op. Det bedste er, hvis du har mulighed for at komme den første gang og evt. vælge en konsultation på 1½ eller 2 timer. Der er mulighed for en tid en lørdag formiddag efter aftale.

BETALING

Der er ikke mulighed for at betale med Dankort. Der kan betales kontant, eller jeg kan sende en faktura med mulighed for overførsel via netbank. Betalingsfrist: 3 dage. Reg.nr.: 3679 kontonr.: 3640015896.

Betaling kan også ske med MobilePay: 37281.

HENVISNING OG TILSKUD

Der er desværre ikke mulighed for at få en henvisning fra din læge og dermed tilskud til behandlingen. Overvægt og spiseforstyrrelser er ikke omfattet af henvisningskriterierne til psykolog. Desuden har jeg ikke ydernummer og er dermed ikke tilknyttet Sygesikringen.

Men der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark til behandling hos diætist efter gældende regler.

Mange sundhedsforsikringer giver tilskud til behandling hos klinisk diætist. Dette kræver henvisning fra din læge og accept fra dit forsikringsselskab.

REGLER FOR ÆNDRING OG AFBUD

Ønsker du at ændre eller aflyse din tid, skal du gøre det så hurtigt som muligt inden den aftalte tid, så andre har mulighed for at få din tid.

OBS: Ændring og afbud mindre end 2 døgn før aftalt tid koster 1/2 honorar. Udeblivelse koster fuldt honorar.