Priser

Oversigt over priser – herunder klippekort til 5 sessioner og kortere sessioner

Priser – individuel behandling

En samtale varer 60 minutter og koster 1.050 kr. Prisen omfatter relevant skriftligt materiale samt kort opsummering pr. mail.

En opfølgende samtale på ½ time koster 550 kr.

Køb et klippekort – og spar penge!

Et klippekort til 5 sessioner á 1 time koster 4.750 kr.  Du sparer 500 kr.

Et klippekort til 5 sessioner á ½ time koster 2.450 kr. Du sparer 300 kr.

NB! Du behøver ikke beslutte dig for et klippekort på forhånd. Betal for første session, og hvis du anden gang gerne vil have et klippekort, fratrækker det du har betalt første gang, så du også får rabat på første session. Mange af mine klienter vælger denne løsning.

Klippene kan evt. deles op, fx 3 x 1 time og 4 x ½ time for et 5 sessioners klippekort.

Klippekortet skal bruges inden for 1 år efter udstedelsen. Ikke benyttede klip betales ikke retur.

TELEFONKONSULTATION

For dig, der kommer langvejs fra, fx fra København, er der er mulighed for konsultationer per telefon. Prisen er den samme som for konsultationer i øvrigt. Du ringer selv op. Det bedste er, hvis du har mulighed for at komme den første gang og evt. vælge en konsultation på 1½ eller 2 timer. Der er mulighed for tider lørdag formiddag efter aftale.

BETALING

Der er ikke mulighed for at betale med Dankort. Der kan betales kontant, eller jeg kan sende en faktura med mulighed for overførsel via netbank. 

Betaling kan også ske med MobilePay.

HENVISNING OG TILSKUD

Der er desværre ikke mulighed for at få en henvisning fra din læge og dermed tilskud til behandlingen. Overvægt og spiseforstyrrelser er ikke omfattet af henvisningskriterierne til psykolog. Desuden har jeg ikke ydernummer og er dermed ikke tilknyttet Sygesikringen.

Sygesikringen Danmark yder tilskud til konsultationer hos privatpraktiserende, autoriserede kliniske diætister:  Pr. konsultation 50 % af egenudgiften, dog maks. 275 kr. Der kan maks. inden for 12 måneder gives samlet tilskud til kliniske diætister på 1.100 kr.

Mange sundhedsforsikringer giver også tilskud til behandling hos klinisk diætist. Dette kræver henvisning fra din læge og accept fra dit forsikringsselskab.

REGLER FOR ÆNDRING OG AFBUD

Ønsker du at ændre eller aflyse din tid, skal du gøre det så hurtigt som muligt og helst i god tid inden den aftalte tid, så andre har mulighed for at få din tid.

OBS: Afbud mindre end 2 døgn før aftalt tid koster 1/2 honorar. Udeblivelse koster fuldt honorar. Jeg sender en erindrings-SMS dagen før den aftalte konsultation.t